1979 f100 351 windsor problems - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Older Fords > Classic Fords > Classic Trucks
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-22-2011, 13:27   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 3
1979 f100 351 windsor problems

hi i have a 79 f100 351windsor with electronic ignition my truck has been sitting up for 6 months and was running good then! so i tried to crank it today and it will run as long as the starter is engaged when i let off the key switch it goes dead. so i crossed out the solenoid it will run as long as the starter is engaged .so i run a hot wire from the battery to the positive side of the coil it does the same thing. i put a new Ignition Control Module and it does the same thing!!!! so i am stumped any help will greatly be appreciated!!!
hillbilly3366 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Older Fords > Classic Fords > Classic Trucks



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 23:13.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.