EA indicators - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Australian Ford's Discussion > E-Series Falcons
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto EscrowInsurance

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-02-2008, 15:31   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 1
EA indicators

hi the front light indicator on my 88 EA stopped working and the back right was flashing fast, we replaced the front bulb but it still didnt work. we then cleaned out the power connectection point for trailers as this had filled up with dirt and we assumed it was shorting- this fixed the fast flashing in the back light but the front still didnt work. so then we took out the left front bulb and put it in the right side- didnt work and now the left front doesnt work! whats going on with my indicators!?
fandan is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 01-02-2008, 21:22   #2 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Dec 2004
Age: 65
Posts: 120
Re: EA indicators

G'day.

The flasher goes faster when a globe blows on the blinkers yoiu're trying to use. It's a way of letting you know that something is wrong.

If the RHF is the one not working, you must investigate that fixture and find out why it does not work. Very unlikely that the trailer connector in causing your trouble. Check it out to see if you have pulsing 12v at the lamp holder when the blinker is on, and check to see that it is properly earthed. If it isn't, you won't have a return circuit and therefore no blinkers. Road crud and dirt can make for bad connections and poor earths.

Have you tried the RHS globe in the LHS to see if the globe is OK?
fordboy98 is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2008, 05:46   #3 (permalink)
alan.m
 
Join Date: Mar 2008
Location: Vic
Posts: 2
Re: EA indicators

Hi Guys, I have a variation on this - my EA indicates to the right fine, but if I indicate to the left it works until i brake, then the indicator almost stops. The second I take my foot off the brake it's back to normal. Worse then that, it goes like that most, but not all the time. Occasionally it works properly!
Is it in the can?
alan.m is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Australian Ford's Discussion > E-Series Falcons



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 23:00.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.