ED Fairmont starting problems - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 03-29-05, 01:17 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1
ED Fairmont starting problems

Hi all,
I have a ED Fairmont with very intermittent no starting problem. Turn the key and the solenoid clicks but starter motor doesn't engage. Haven't had a chance as yet to see if any voltage getting to the motor. Has anyone had a similar problem?

regards,
Glenn

glenne40 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 03-13-06, 08:30 AM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Re: ED Fairmont starting problems

Quote:
Originally Posted by glenne40
Hi all,
I have a ED Fairmont with very intermittent no starting problem. Turn the key and the solenoid clicks but starter motor doesn't engage. Haven't had a chance as yet to see if any voltage getting to the motor. Has anyone had a similar problem?

regards,
Glenn
i've had this problem in my 1970 mustang before and hopefully it'll help you, you can temporarily fix it by loosening and then tightening all the cables attached to the solenoid, tap it with a tool to jostle the innerds a little if you can, but i'd recommend getting that part replaced soon
 
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Australian Ford's Discussion > E-Series Falcons


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome