ED start up - strange noise - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 03-11-07, 04:24 PM Thread Starter
Registered User
 
Venom XR Turbo's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Geelong
Posts: 299
ED start up - strange noise

Hey guys,

when starting my ED falcon, after it fires it makes a strange loud noise from the engine bay, it sounds sort of like when you leave the ignition on after its fired, but thats not what im doing. the car hasnt been started in 3 weeks, and wasnt doing this before the 3 weeks.
anyone experienced this before? any suggestions?
Cheers. Venom


AMBROSE & MOFFAT: leaders of my religion
Venom XR Turbo is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 03-12-07, 03:36 AM
Registered User
 
Join Date: Feb 2001
Location: Bibra Lake Western Australia
Posts: 3,143
Re: ED start up - strange noise

Sticking starter gear, loose starter bolts or failing starter solenoid.

Regards Blue
Aussiblue is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Australian Ford's Discussion > E-Series Falcons


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome