EL Auto problem - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 05-30-10, 02:28 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: May 2010
Posts: 3
EL Auto problem

When i first start it i have to wait 5min before driven because it slips once its driving its good, when its cold it gets stuck in 3rd and wont change till i stop the car turn it off and on then its alright can anyone help?

dean1980 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 05-30-10, 02:51 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: May 2010
Posts: 3
Re: EL Auto problem

The box was rebuilt 2 years ago
dean1980 is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 12-11-10, 01:35 PM
Registered User
 
Join Date: Dec 2010
Location: victoria
Age: 28
Posts: 2
Re: EL Auto problem

Quote:
Originally Posted by dean1980 View Post
The box was rebuilt 2 years ago

how much to reco your transmission
brad_el_xr6 is offline  
post #4 of 4 (permalink) Old 12-11-10, 07:13 PM
Registered User
 
Join Date: Feb 2001
Location: Bibra Lake Western Australia
Posts: 3,186
Re: EL Auto problem

Try extracting the transmisison fault codes see Ford Automatic Transmission

You car may be able to tell you what is wrong.

Regards Blue
Aussiblue is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Australian Ford's Discussion > E-Series Falcons


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome