’00 zx3 manual : Hard Shift in every gear + amber ck eng Lgt - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
» Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Fordforums Community > USENET NewsGroups > alt.autos.ford.focus
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-02-2005, 14:01   #1 (permalink)
ivydragonn
Guest
 
Posts: n/a
’00 zx3 manual : Hard Shift in every gear + amber ck eng Lgt

2000zx3: manual trans problem: hard shift every gear: It delays for a
sec then jerks into gear... if I ride the clutch it will go into
gear smoothly...:: had fuel inj cleaned , oil changed and new air
filter. Now the amber engine light is on also... I disc pos battery
for 15 min... it still did not reset the ck eng lgt: Has 80k miles:
No problems before work done...

Plus ... anyone know where the hook up is for the computer code
reader???

--
Posted using the http://www.autoforumz.com interface, at author's request
Articles individually checked for conformance to usenet standards
Topic URL: http://www.autoforumz.com/Ford-Focus...ict127152.html
Visit Topic URL to contact author (reg. req'd). Report abuse: http://www.autoforumz.com/eform.php?p=620038
  Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 07-06-2005, 18:01   #2 (permalink)
ivydragonn
Guest
 
Posts: n/a
Re: '00 zx3 manual : Hard Shift in every gear + amber ck eng Lgt

"ivydragonn" wrote:
> 2000zx3: manual trans problem: hard shift every gear: It
> delays for a sec then jerks into gear... if I ride the clutch
> it will go into gear smoothly...:: had fuel inj cleaned , oil
> changed and new air filter. Now the amber engine light is on
> also... I disc pos battery for 15 min... it still did not
> reset the ck eng lgt: Has 80k miles: No problems before work
> done...
>
> Plus ... anyone know where the hook up is for the computer
> code reader???


N/M … One of the sensors was left disconnected… alls well now…
  Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Fordforums Community > USENET NewsGroups > alt.autos.ford.focus



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 08:57.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.