Ford Focus 1.8 16V Wreg - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Fordforums Community > USENET NewsGroups > alt.autos.ford.focus
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-29-2006, 08:01   #1 (permalink)
Commander
Guest
 
Posts: n/a
Ford Focus 1.8 16V Wreg

I have a speedo problem.
I lose my speedo and digital display to dash.
This is a intermittent fault lasting about 5 minuites then the speedo
reboots itself.

Can anybody help?
I have had the car plugged in, no fault found.
I am considering changing the speed censor on the geatbox!

  Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 01-29-2006, 08:01   #2 (permalink)
Chris Whelan
Guest
 
Posts: n/a
Re: Ford Focus 1.8 16V Wreg

Commander wrote:

> I have a speedo problem.
> I lose my speedo and digital display to dash.
> This is a intermittent fault lasting about 5 minuites then the speedo
> reboots itself.
>
> Can anybody help?
> I have had the car plugged in, no fault found.
> I am considering changing the speed censor on the geatbox!


Must be the week for them...

See the thread in this NG titled "Speedo goes to zero"

Chris
--
Remove prejudice to reply.
  Reply With Quote
Old 01-30-2006, 14:01   #3 (permalink)
MR Freeze
Guest
 
Posts: n/a
Re: Ford Focus 1.8 16V Wreg

Yep me to;
see my thread below " speedo goes to zero "
Do you lose your digital mileage readout to ?
We get a series of dashes where the numbers were.
Then the car splutters and all returns to normal.
Ford say it could need a new instrument panel !!
Most the good people on here say its the speed sensor.
Will get my man to check it out.
Let me know what you find out.
Best regards
Jeff





"Commander" <peterfww@post.com> wrote in message
news:acab99dac4f8ea34b84e8efd493f02e4@localhost.talkaboutautos.com...
>I have a speedo problem.
> I lose my speedo and digital display to dash.
> This is a intermittent fault lasting about 5 minuites then the speedo
> reboots itself.
>
> Can anybody help?
> I have had the car plugged in, no fault found.
> I am considering changing the speed censor on the geatbox!
>



  Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Fordforums Community > USENET NewsGroups > alt.autos.ford.focus



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 20:25.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.