1997 Taurus wagon steering/electrical problem - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 07-06-05, 02:01 AM
drof
Guest
 
Posts: n/a
1997 Taurus wagon steering/electrical problem


Help !!, When putting car in gear radio sound fails and steering goes out
( gets stiff ) Problem also comes and goes while driving., when changing
gear selector to park or neutral problems seems to go. Any ideas ???


--
drof

------------------------------------------------------------------------
View this thread: http://www.carstalk.net/viewtopic-327136.html

Send from http://www.carstalk.net



 
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 07-06-05, 07:01 PM
EJ
Guest
 
Posts: n/a
Re: 1997 Taurus wagon steering/electrical problem

Actually, yeah. This happened to me when I installed an aftermarket stereo
in my car (97 Taurus wagon). I tracked it down to the right front speaker
wire which went to the rear amp, then back again. I snipped that one and
ran a new speaker wire and the problem went away. Don't know why I had the
problem, but it's gone now.


"drof" <drof.1rqk2g@no-mx.carstalk.net> wrote in message
news:drof.1rqk2g@no-mx.carstalk.net...
>
> Help !!, When putting car in gear radio sound fails and steering goes out
> ( gets stiff ) Problem also comes and goes while driving., when changing
> gear selector to park or neutral problems seems to go. Any ideas ???
>
>
> --
> drof
>
> ------------------------------------------------------------------------
> View this thread: http://www.carstalk.net/viewtopic-327136.html
>
> Send from http://www.carstalk.net
>



 
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Fordforums Community > USENET NewsGroups > alt.autos.ford


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome