1999 ford escort - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 09-27-05, 07:01 PM
tomred
Guest
 
Posts: n/a
1999 ford escort

Would not start even with a jump, someone said un-hook one battery
terminal then hook it back up, I did and it started. repair man said i
had a bad wireing harness, because i had put lead battery terminals on
battery and it was pulling too many amps, but i have had these
terminals on for some time everything looks ok. help

--
Posted using the http://www.autoforumz.com interface, at author's request
Articles individually checked for conformance to usenet standards
Topic URL: http://www.autoforumz.com/Ford-Mecur...ict139886.html
Visit Topic URL to contact author (reg. req'd). Report abuse: http://www.autoforumz.com/eform.php?p=677060
 
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 09-28-05, 01:01 AM
pottsy
Guest
 
Posts: n/a
Re: 1999 ford escort

sounds like something reset when you took away the power

m


 
post #3 of 3 (permalink) Old 09-28-05, 05:01 AM
MasterBlaster
Guest
 
Posts: n/a
Re: 1999 ford escort


"tomred" wrote

> Would not start even with a jump, someone said un-hook one battery
> terminal then hook it back up, I did and it started.


A bit of corrosion between the battery post and the cable clamp.
You un-hooked it, scraping some of crap off in the process, then
re-hooked it, making at least a half-decent connection. Take it
apart again, clean both mating surfaces until they're shiny, and
put it back together.

> repair man said i had a bad wireing harness, because i had put
> lead battery terminals on battery and it was pulling too many amps


The repair man is an idiot. (just my opinion)

 
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Fordforums Community > USENET NewsGroups > alt.autos.ford
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome