EScort GT problems - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Fordforums Community > USENET NewsGroups > alt.autos.ford
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-20-2006, 12:01   #1 (permalink)
camaroman3389
Guest
 
Posts: n/a
EScort GT problems

so my altenater belt broke (i fixed it) then i lost my key so i changed the
steering column and i made sure it was out of a escort that had a manual
transmition. but the car wont start
the headlights work but no other lights work even the brake light wont
work is there a ground somewere i shoudl look please help !!!!?!?!?!?!?
thanks jarid

  Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 01-20-2006, 14:01   #2 (permalink)
sleepdog@optonline.net
Guest
 
Posts: n/a
Re: EScort GT problems

>> i lost my key so i changed the steering column and i made sure it was out of a
>> escort that had a manual transmition. but the car wont start


Why didn't you just take the barrel out and get it rekeyed at a
locksmith?

Get out the test lamp and start probing for power to the column. You
might have knocked a relay loose???

  Reply With Quote
Old 01-21-2006, 21:01   #3 (permalink)
camaroman3389
Guest
 
Posts: n/a
Re: EScort GT problems

so i was thinking about it and when i changed my altenator belt i forgot to
disconnect the battery. when i was messing with the altenator it sparked do
you have any info on where or what relay/inline fuse would be the problem?

ps. i was goin to test it with the test lamp but turns out the test lamp i
have only does ac voltage so i will be purchasing a dc test lamp soon
thanks

  Reply With Quote
Old 01-21-2006, 23:01   #4 (permalink)
camaroman3389
Guest
 
Posts: n/a
Re: EScort GT problems

soo it ends up it was the 80 amp main fuse well it starts now but i think i
might have knocked the idle out of wack lol this car sucks its ok though
atleast i have it running now

  Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Fordforums Community > USENET NewsGroups > alt.autos.ford



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 17:40.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.