Probe Fuel filter question..(problem) - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 07-05-05, 11:01 PM
Juan
Guest
 
Posts: n/a
Probe Fuel filter question..(problem)


My 93 Ford Probe GT was running rough and we removed the Fuel filter.
It had a fairly clogged flow. So we put a new fuel filter in and Now
it won't start at all. Does anyone have an Idea as to what the problem
might be? I checked the fuel flow direction and it is correct.

Thanks for the reply.


 
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 07-06-05, 05:01 AM
Backyard Mechanic
Guest
 
Posts: n/a
Re: Probe Fuel filter question..(problem)

Assume the fuel pump runs on key-on...

Next step is check fuel pressure.. but also check for spark - coincidences,
but necessary


Juan <user@att.com> wrote in news:2dmmc1po8q38bmtpqmm4k5a43ohan2r66p@
4ax.com:

>
> My 93 Ford Probe GT was running rough and we removed the Fuel filter.
> It had a fairly clogged flow. So we put a new fuel filter in and Now
> it won't start at all. Does anyone have an Idea as to what the problem
> might be? I checked the fuel flow direction and it is correct.
>
> Thanks for the reply.


 
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Fordforums Community > USENET NewsGroups > alt.autos.ford


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome