98 Explorer 5.0 V8 XLT heat and air thru defrost vents only?!>! - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 01-24-06, 11:01 PM
skjerping@gmail.com
Guest
 
Posts: n/a
98 Explorer 5.0 V8 XLT heat and air thru defrost vents only?!>!

Hey there. I've got a 98 5.0 V8 Explorer XLT with 68k on it. I've got a
problem with heat and AC where, regardless of the
setting(heat/ac/floor/front vents/defrost), all air ONLY comes out of
the defrost vents up front. The level does go up and down(both fan
strength and hot/cold) when adjusted... basically everything works
normal except it only comes out of the defrost vents... very
frustrating. Any tips would be GREATLY appreciated. I'd prefer to fix
it myself if possible(I'm hoping it's just a disconnected hose or
something?). Any help would be greatly appreciated.

Thanks all!!!
Matt



 
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Fordforums Community > USENET NewsGroups > rec.autos.makers.ford.explorer


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome