Electrical Problem with '01 Sport Trac - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 07-05-05, 03:02 PM
Posts: n/a
Electrical Problem with '01 Sport Trac

I have a 2001 Ford Explorer Sport Trac with about 38,000 miles on it.
I bought the truck a couple of years ago with about 16,000 miles on it.
Anyway, I recently noticed that the 3rd brake light wasn't working.
I checked the fuse and found out that there wasn't a fuse in the spot
for the brake light. I believe it was location 27. Anyway, this also
controls the auto door locks, backup lights and a couple of other
things. When I installed the fuse, everything worked, but the engine
began to run rough to the point where I couldn't get it started.
When I removed the fuse, the engine ran fine again. Any ideas?


Sponsored Links

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Fordforums Community > USENET NewsGroups > rec.autos.makers.ford.explorer
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome