Horn Sounds Weak........................BEEP BEEP..............H E L P - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 04-01-05, 11:09 AM
Steve
Guest
 
Posts: n/a
Horn Sounds Weak........................BEEP BEEP..............H E L P

I have a 99 Exolorer that has a horn that sounds like a Yugo.
I removed the battery and box to get to the 2 horns. I cleaned all
posts and made a new wire with the correct terminals and
re-installed. It still sounds weak.
Any suggestions would be appreciated.
Thanks,
Barbara

I do not get to check the group postings often so
please e-mail me any advise at

bcoleman33@comcast.net


 
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 04-01-05, 02:01 PM
Mikepier
Guest
 
Posts: n/a
Re: Horn Sounds Weak........................BEEP BEEP..............H E L P

Sounds like one of the horns is not working. Did you try each
individually?

 
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Fordforums Community > USENET NewsGroups > rec.autos.makers.ford.explorer


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome