Loud hum in 95 Explorer - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 07-06-05, 07:02 PM
Chrissie
Guest
 
Posts: n/a
Loud hum in 95 Explorer

Hey all! I just bought a used 95 Explorer that is super clean and in great
shape. I noticed that when I start the car, whether it be warm or cold,
and intermitently, there is a loud hum that doesn't go away until I'm
actually driving it. For the life of me I can't figure out where it is
coming from. Any ideas? Thanks in advance!



 
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 07-06-05, 09:02 PM
Chrissie
Guest
 
Posts: n/a
Re: Loud hum in 95 Explorer

Well, now that I've done a little search here using keyword "humming", I
see I'm not alone! I think I have a better idea now of what might be
causing this. If anyone has any other ideas, please, let me know.
Thanks! :)

 
post #3 of 3 (permalink) Old 07-07-05, 11:02 PM
ob1
Guest
 
Posts: n/a
Re: Loud hum in 95 Explorer

at idle the hum is from the iac 60 dollars and replace it.

 
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Fordforums Community > USENET NewsGroups > rec.autos.makers.ford.explorer
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome