multi problems on 96 explorer please help - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 11-01-05, 11:01 AM
filthy
Guest
 
Posts: n/a
multi problems on 96 explorer please help

ok first the blower motor relay hums, the number 10 fuse blows
imediately when replaced, first i lost the heat then the cold air now
it just blows air. there is about a 3 to 4 second delay when i turn
the ignition off, i can still operate the windows and the door alarm
sounds when the door is open there is about a 3 to 4 second delay
before it turns off. and there are more problems but ive tried
everything i can.

--
Posted using the http://www.autoforumz.com interface, at author's request
Articles individually checked for conformance to usenet standards
Topic URL: http://www.autoforumz.com/multi-prob...ict144394.html
Visit Topic URL to contact author (reg. req'd). Report abuse: http://www.autoforumz.com/eform.php?p=696649


 
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 11-01-05, 11:01 AM
filthy
Guest
 
Posts: n/a
Re: multi problems on 96 explorer please help

"filthy" wrote:
> ok first the blower motor relay hums, the number 10 fuse blows
> imediately when replaced, first i lost the heat then the cold
> air now it just blows air. there is about a 3 to 4 second
> delay when i turn the ignition off, i can still operate the
> windows and the door alarm sounds when the door is open there
> is about a 3 to 4 second delay before it turns off. and there
> are more problems but ive tried everything i can.


som of the thing ive tried were replace the relay but it didnt work,
ive replaced the switch on the selector knob for the defrost and vent
settings, searched for any shorts in the wires. when the relay hums
and vibrates somtime its loud and other times it quiet but can still
be hurd

--
Posted using the http://www.autoforumz.com interface, at author's request
Articles individually checked for conformance to usenet standards
Topic URL: http://www.autoforumz.com/multi-prob...ict144394.html
Visit Topic URL to contact author (reg. req'd). Report abuse: http://www.autoforumz.com/eform.php?p=696650
 
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Fordforums Community > USENET NewsGroups > rec.autos.makers.ford.explorer


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome