rear wiper blades don't work - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Fordforums Community > USENET NewsGroups > rec.autos.makers.ford.explorer
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-02-2005, 21:01   #1 (permalink)
sofi
Guest
 
Posts: n/a
rear wiper blades don't work

on my 98 explorer,the rear wiper blades do not work. When I turn them on, I
can hear a motor that sounds like it's trying to work, but the wiper won't
move,could the wiper motor gone bad?,somebody please tell me what the
problem may be

  Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 08-03-2005, 02:01   #2 (permalink)
Mikepier
Guest
 
Posts: n/a
Re: rear wiper blades don't work

It's a known problem. Try moving the wiper a little with your hand,
then turn on the wiper. Sometimes it frees up the motor from a "dead
spot"

  Reply With Quote
Old 08-08-2005, 11:01   #3 (permalink)
Bratch
Guest
 
Posts: n/a
Re: rear wiper blades don't work

Yeah, mine does this too, and I think that once I left it on and didn't
hear the clicking noise. After finding the battery dead I recharged
it, but it wouldn't hold a charge any longer so I ended up buying a new
battery. Maybe it was about time to get one anyway, but that didn't
help.

The "move it with your hand" trick works, but it will get stuck again.
Since there isn't much rain where I live (in a normal year) I am
considering just disabling this by pulling the fuse for it.

  Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Fordforums Community > USENET NewsGroups > rec.autos.makers.ford.explorer



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 01:14.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.