Rough Idle on a 4.0 liter '92 Explorer - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 11-20-05, 12:01 PM
dfwskier
Guest
 
Posts: n/a
Rough Idle on a 4.0 liter '92 Explorer

Actually it's more of a cough and it is very minor. It is minor enough
that I don't get an engine warning light, and it passed my last state
emission check.

It only happens when in gear and stopped. If I place it in neutral or
park, or am driving, I don't feel it. Cold or warm (weather and engine
temperature) it's always the same.

I've:
replaced the fuel filter
replaced the plugs
replaced the plug wires
checked the timing
flushed the injectors

and none of those seemed to make any difference.

I've checked the history of the group and don't think I've seen anyone
else with a similiar problem.

Any ideas? Thx in advance.

 
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Fordforums Community > USENET NewsGroups > rec.autos.makers.ford.explorer
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome