WHATS WRONG - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 08-15-05, 07:01 PM
MRMIJO1
Guest
 
Posts: n/a
WHATS WRONG

I OWN A 2000 FORD EXPLORER. IT RUNS GREAT BUT IT SOUNDS ROUGH.. IT KNOCKS
BUT NOT TOO LOUD.. THE HEADS WERE CHANGED ABOUT THREE MONTHS AGO. IT WAS
DOING FINE BUT, WHEN I RAN A TEST A FEW DAYS AGO, IT READ " SYSTEM
ADAPTIVE FUEL TOO LEAN (BANK ONE AND BANK TWO)" WHAT COULD BE THE CAUSE,
OF THIS MALFUNCTION. IT SEEMS TO ACCELERATE THEN DECELERATE WHENEVER I
CHANGE IT FROM PARK TO DRIVE, OR REVERESE TO NEUTRTAL...WHATS WRONG



 
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 08-15-05, 09:01 PM
Bob
Guest
 
Posts: n/a
Re: WHATS WRONG

The problem is that you insist on posting in all caps. Quit being so lazy
and maybe someone will spend the effort to help you.

Bob


 
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Fordforums Community > USENET NewsGroups > rec.autos.makers.ford.explorer


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome