mustang gt conv 02 - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 12-09-05, 02:01 AM
realbert
Guest
 
Posts: n/a
mustang gt conv 02

While driving yesterday at around 55 and under, car ran great, when I
accelerated it started missing, why?



 
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 12-09-05, 08:01 AM
Backyard Mechanic
Guest
 
Posts: n/a
Re: mustang gt conv 02

"realbert" <realbert@peoplepc.com> wrote:

> While driving yesterday at around 55 and under, car ran great, when I
> accelerated it started missing, why?
>
>


have the codes read out at Autozone or wherever. Bring back the codes.

But have you replaced the fuel filter?

--
Yeh, I'm a Krusty old Geezer, putting up with my 'smartass' is the price
you pay..DEAL with it!
 
post #3 of 3 (permalink) Old 12-09-05, 04:01 PM
WindsorFox
Guest
 
Posts: n/a
Re: mustang gt conv 02

realbert wrote:
> While driving yesterday at around 55 and under, car ran great, when I
> accelerated it started missing, why?
>


Because an 82 Mustang isn't supposed to go over 55...

--

Oh, you are out of your rabbid assed mind.- KJK

 
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Fordforums Community > USENET NewsGroups > rec.autos.makers.ford.mustang
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome