95 Ranger 4wd trouble - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 12-04-05, 09:01 AM
John C
Guest
 
Posts: n/a
95 Ranger 4wd trouble

it figures the first snow of the season and when I put it in 4wd it doesn't
work. the lights for 4high and 4low flash at the same time (6 flashes) and
nothing happens... no noise or vibration nothing, when I'm driving around in
2wd the 4wd lights flash every few minutes.

Anyone have suggestions of what the problem might be ?

TIA
John




 
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 12-04-05, 12:01 PM
John C
Guest
 
Posts: n/a
that was a 99 Ranger

sorry that was a 99 Ranger

"John C" <nospam@noway.FU> wrote in message
news:g_Ekf.3135$Yh2.2669@trndny01...
> it figures the first snow of the season and when I put it in 4wd it
> doesn't work. the lights for 4high and 4low flash at the same time (6
> flashes) and nothing happens... no noise or vibration nothing, when I'm
> driving around in 2wd the 4wd lights flash every few minutes.
>
> Anyone have suggestions of what the problem might be ?
>
> TIA
> John
>



 
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Fordforums Community > USENET NewsGroups > alt.trucks.ford


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome