problem solved...finally!!! - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 10-15-05, 11:01 PM
kirk doyle
Posts: n/a
problem solved...finally!!!

i wrote a few months ago about my fuel problem....

"Can anybody give me an idea as to how to fix a fuel gauge that sits on
full all the consoule also shows 700 plus to all started
when i was 4x4in and we started doing high speed mud bog runs.i thought that
maybe the float or level transmitter was stuck,but i have fueled it up
numerous times since with no change.

well i finally got tired of runnning out of fuel at the worst times and
places ,so i pulled the fuel tank out to check what the problem was,seems
that the last water crossing i did(see attached pic) i was going so fast and
the fuel level was down just low enuf to allow the sending unit to get
completly waded up in to the large access port for internal replacements,and
that is why that everything i did,that should make me get off my
procrastinating butt and find the problem.
kirk didnt work.

Newsgroup access for as little as $5 per month
Private & Anonymous!
LIGHTNING fast Unscensored Downloads!
Sponsored Links

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Fordforums Community > USENET NewsGroups >
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome