input/turbine Speed Sensor "A" circuit malfunction - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Contour | Ford Mondeo | Mercury Mystique | Ford Telstar Forum for discussion of the Ford Contour, Ford Mondeo, Mercury Mystique and Ford Telstar

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 09-08-04, 10:09 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1
confused input/turbine Speed Sensor "A" circuit malfunction

my firend has a 1999 contour auto and his car has a error code p0715 input/turbine Speed Sensor "A" circuit malfunction and i want to know where it is at

flex2k4 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Contour | Ford Mondeo | Mercury Mystique | Ford Telstar


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Next Falcon to get sat-nav speed control? Mr Sparkle The Pub 26 03-22-04 04:18 PM
just a little thing on the speed enforcement gm dstroya The Pub 31 12-03-03 04:12 AM
Ka Ching - 14 Greed Cameras rake in $100Mil 928GTS The Pub 12 07-31-03 03:58 AM
3 vs 4 vs 5 speed boxes. AUII_Forte General Tech 15 02-20-03 12:12 AM
NRMA Have Become Puppets of the NSW Revenue Chasing Government Aussie Pete The Pub 26 01-23-03 03:52 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome