telstar tx5 ghia, leads firing order ??? - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Contour | Ford Mondeo | Mercury Mystique | Ford Telstar Forum for discussion of the Ford Contour, Ford Mondeo, Mercury Mystique and Ford Telstar

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 03-26-05, 07:27 PM Thread Starter
nat
Registered User
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1
confused telstar tx5 ghia, leads firing order ???

Hello, i was replacing my old plugs and leads with new ones, and i mixed up the order, and now my car gets spark but it does not kick over, what the heel is going on, does anyone know how to fix this problem???

nat is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 04-02-05, 06:48 AM
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Location: Australia
Posts: 4
Re: telstar tx5 ghia, leads firing order ???

Firing order on my AS Telstar TX Ghia ('85, carb) is 1, 3, 4, 2- It should say so in the manual.
Biggoggs is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Contour | Ford Mondeo | Mercury Mystique | Ford Telstar


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome