!@#$%^&*( - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Fusion | Mercury Milan | Lincoln Zephyr | Lincoln MKZ Forum for the discussion of the Ford Fusion, Mercury Milan and Lincoln Zephyr.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 08-26-08, 11:04 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1
07 Fusion - running rough & loss of power

Hello....new here....


I have an '07 Fusion I4 (auto). While driving, the car lost power out of the blue, the check engine and "wrench" lights came on, and I could not go any faster than 5 mph, or rev higher than 1800 or so. I limped to a safe place, and had the car towed to the dealer........hardly what I expected from a car with only 17K miles.

Also, while waiting for the tow truck I noticed that the engine was running somewhat rough even while parked.

My questions.........anybody had this happen ?.........

What could it be.......MAF ?........TC ?......tranny ?.........some other sensor ?


Last edited by jwko; 08-29-08 at 03:28 AM. Reason: added a title
fxcarden is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 09-20-08, 11:22 PM
Vapor Silver Fusion Owner
 
ROCKYS08FUSION's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Cincinnati, Ohio
Posts: 5
Re: !@#$%^&*(

Try this link to see if there are any TSB's on what you think is the problem. TSB is Technical Service Bulletins.

http://www-odi.nhtsa.dot.gov/cars/pr...callsearch.cfm

Have A Great Day!!
ROCKYS08FUSION is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Fusion | Mercury Milan | Lincoln Zephyr | Lincoln MKZ


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome