960 Washer hose problem - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > PAG Vehicle Discussion > Volvo
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-15-2006, 12:01   #1 (permalink)
Wildcat
Guest
 
Posts: n/a
960 Washer hose problem

Quick question. Does anyone have a diagram for how the washer hose runs
from the windshield washer pump to the front sprayer nozzles on a 9
series?
The 93 960 I bought has had its hood replaced due to a collision and it
appears that whoever replaced the hood neglected to reattach the washer
hose and the under hood light.
I see what looks like one rubber hose going up through a grommet on the
left underside of the hood but there are no hoses attaching to either
the left or right nozzles underneath the hood cover.
Any suggestions?
Thanks in advance

  Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 01-15-2006, 16:01   #2 (permalink)
Peter K L Milnes
Guest
 
Posts: n/a
Re: 960 Washer hose problem

You should have a single hose running along the body (passenger) side of the
scuttle to centre finishing with the one-way valve. Hose enters at bottom of
valve and exits one to each washer jet via the two top connections. Hose
starts at washer bottle usually passenger's side behind headlights.

All the best, Peter.

700/900/90 Register Keeper,
Volvo Owners Club (UK).

"Wildcat" <bassettdude@yahoo.com> wrote in message
news:1137351472.433930.311950@f14g2000cwb.googlegroups.com...
> Quick question. Does anyone have a diagram for how the washer hose runs
> from the windshield washer pump to the front sprayer nozzles on a 9
> series?
> The 93 960 I bought has had its hood replaced due to a collision and it
> appears that whoever replaced the hood neglected to reattach the washer
> hose and the under hood light.
> I see what looks like one rubber hose going up through a grommet on the
> left underside of the hood but there are no hoses attaching to either
> the left or right nozzles underneath the hood cover.
> Any suggestions?
> Thanks in advance
>



  Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > PAG Vehicle Discussion > Volvo



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 13:19.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.