Keyless entry problem - '01 S-60 - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 08-08-05, 05:01 PM
Lloyd Wells
Guest
 
Posts: n/a
Keyless entry problem - '01 S-60

I took my S-60 in for some bodywork and now the remotes don't work - the
bodywork was to repair damage to the driver side rear door - I know they
disconnected the battery while working on it and I'm wondering if there is
something that needs to be reset to get the remotes working again.

Thanks in advance.

Rob




 
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 08-09-05, 05:01 AM
Big Dick
Guest
 
Posts: n/a
Re: Keyless entry problem - '01 S-60

Try this,

All doors, hood and trunk closed.
Lock/unkock the car twice, using the driver door
outside door lock. See if remote works.
or
Setting inside the car, all doors, hood and trunk closed.
Key in the ignition and on. Close both front windows.
Hold both front window switches in the up position for
5 to 8 seconds, after closing windows, release.
Remove the key from ignition.
Now see if the remote functions.
Either of the above will reset the UEM for the remote.
If the above does not work, see dealer.
Remote battery?

BD

---------------------
"Lloyd Wells" <lloydwells2003@yahoo.com> wrote in message
news:SZSdnY4A-ri4eWrfRVn-1w@comcast.com...
>I took my S-60 in for some bodywork and now the remotes don't work - the
> bodywork was to repair damage to the driver side rear door - I know they
> disconnected the battery while working on it and I'm wondering if there is
> something that needs to be reset to get the remotes working again.
>
> Thanks in advance.
>
> Rob
>
>



 
post #3 of 3 (permalink) Old 08-09-05, 06:01 AM
Lloyd Wells
Guest
 
Posts: n/a
Re: Keyless entry problem - '01 S-60

"Big Dick" <bw1@nc.rr.com> wrote in message
news:Jc0Ke.104740$3j2.3665510@twister.southeast.rr.com...
> Try this,
>
> All doors, hood and trunk closed.
> Lock/unkock the car twice, using the driver door
> outside door lock. See if remote works.
> or
> Setting inside the car, all doors, hood and trunk closed.
> Key in the ignition and on. Close both front windows.
> Hold both front window switches in the up position for
> 5 to 8 seconds, after closing windows, release.
> Remove the key from ignition.
> Now see if the remote functions.
> Either of the above will reset the UEM for the remote.
> If the above does not work, see dealer.
> Remote battery?
>
> BD
>
> ---------------------
> "Lloyd Wells" <lloydwells2003@yahoo.com> wrote in message
> news:SZSdnY4A-ri4eWrfRVn-1w@comcast.com...
>>I took my S-60 in for some bodywork and now the remotes don't work - the
>> bodywork was to repair damage to the driver side rear door - I know they
>> disconnected the battery while working on it and I'm wondering if there
>> is
>> something that needs to be reset to get the remotes working again.
>>
>> Thanks in advance.
>>
>> Rob
>>
>>

BD,

Thanks for the tip - unfortunately it didn't do the trick. I'm sure I'm
going to end up at the dealer for a fix but the body shop is a good place
and will take care of any expense.

Thanks again.


 
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > PAG Vehicle Discussion > Volvo


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome