Re: no-start '93 960 - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 06-14-05, 04:01 AM
Willem A Boom
Posts: n/a
Re: no-start '93 960

Have the same problems with my 1991 740Turbo sedan
"rgarrett" <> wrote in message
> Hope someone can provide some insight: 168,000 on a fairly well

> '93 960 wagon. The check engine light has been coming on for many weeks.
> Codes are always long and short term fuel trim related. Runs rich.

> the throttle body, replaced the O2 sensor, fixed a torn vacuum hose
> connector and still the check engine light comes on. Checked the plugs

> compression while I was at it. Immediately after checking the

> it ran very poorly for about 10 seconds, stalled and has not fired since.
> Any ideas what to try next? Thanks.

Sponsored Links

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > PAG Vehicle Discussion > Volvo
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome