Remote Starter Question - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 01-25-06, 10:26 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Jul 2002
Location: Arlington Heights, IL.
Posts: 21
Remote Starter Question

I have a remote starter that was recently installed on a 94 850.

Was working fine for a few weeks. Now just about 50% of the time that i try to start with the remote starter, the car wont start, it engages, attempts the start the car, and then quits just before the car turns over.

Any thoughts?


2002 Ford Expedition - 1984,90,93,95 Lincoln Towncars.
AnthonyDerrico is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 01-25-06, 12:28 PM
***** Idiot....
 
LunaticSVT's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: The Sticks of Central TX
Posts: 10,560
Re: Remote Starter Question

1. Tach connection is loose or hooked up wrong
2. (if it is a dei unit) Check the hood safety switch as well
LunaticSVT is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > PAG Vehicle Discussion > Volvo


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome