Anyone help? (OT again) - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > PAG Vehicle Discussion > Land Rover
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-08-2006, 08:01   #1 (permalink)
Richard Brookman
Guest
 
Posts: n/a
Anyone help? (OT again)

I downloaded Free Agent and used it for a while but decided to stick with
OE. I did not set FA as the default email client - it asked, and I said
"no". However...

Now, whenever I try to click an email link from a webpage or NG posting, I
get "default email client not correctly installed".

I know there is an easy way to rectify this, cos I've done it in the past,
but I can't find it now. OE is set as the default email prog in Internet
Options.

Anyone know the answer?

TVMIA

--
Rich
==============================
Disco 300 Tdi auto
S2a 88" SW
Tiggrr (V8 trialler)


  Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 01-08-2006, 08:01   #2 (permalink)
Austin Shackles
Guest
 
Posts: n/a
Re: Anyone help? (OT again)

On or around Sun, 8 Jan 2006 14:01:53 -0000, "Richard Brookman"
<newsboy@nowhere.com> enlightened us thusly:

> I downloaded Free Agent and used it for a while but decided to stick with
>OE. I did not set FA as the default email client - it asked, and I said
>"no". However...
>
>Now, whenever I try to click an email link from a webpage or NG posting, I
>get "default email client not correctly installed".
>
>I know there is an easy way to rectify this, cos I've done it in the past,
>but I can't find it now. OE is set as the default email prog in Internet
>Options.
>
>Anyone know the answer?


yeah, ditch OE and use something less religious.

sorry, no, I don't know how you reset it. Unless you've got a system
restore point?

I've actually tried quite a number of news/mail clients and TBH I still
prefer Agent, although I grant that if I'd not got so hooked on it and found
T-bird first, I'd probably stick with that.
--
Austin Shackles. www.ddol-las.net my opinions are just that
"Something there is that doesn't love a wall."
Robert Frost (1874-1963)
  Reply With Quote
Old 01-08-2006, 11:02   #3 (permalink)
Mark Solesbury
Guest
 
Posts: n/a
Re: Anyone help? (OT again)

Its a setting in internet explorer.

Right Click on IE Icon on desktop then click on the properties tab.

You can select whatever program from the lists.

Hope this helps.

Mark.

9090

"Richard Brookman" <newsboy@nowhere.com> wrote in message
news:42ckagF1i5jo5U1@individual.net...
> I downloaded Free Agent and used it for a while but decided to stick with
> OE. I did not set FA as the default email client - it asked, and I said
> "no". However...
>
> Now, whenever I try to click an email link from a webpage or NG posting, I
> get "default email client not correctly installed".
>
> I know there is an easy way to rectify this, cos I've done it in the past,
> but I can't find it now. OE is set as the default email prog in Internet
> Options.
>
> Anyone know the answer?
>
> TVMIA
>
> --
> Rich
> ==============================
> Disco 300 Tdi auto
> S2a 88" SW
> Tiggrr (V8 trialler)
>
>



  Reply With Quote
Old 01-08-2006, 11:02   #4 (permalink)
Mark Solesbury
Guest
 
Posts: n/a
Re: Anyone help? (OT again)

Its a setting in internet explorer.

Right Click on IE Icon on desktop then click on the properties tab.

You can select whatever program from the lists.

Hope this helps.

Mark.

9090

"Richard Brookman" <newsboy@nowhere.com> wrote in message
news:42ckagF1i5jo5U1@individual.net...
> I downloaded Free Agent and used it for a while but decided to stick with
> OE. I did not set FA as the default email client - it asked, and I said
> "no". However...
>
> Now, whenever I try to click an email link from a webpage or NG posting, I
> get "default email client not correctly installed".
>
> I know there is an easy way to rectify this, cos I've done it in the past,
> but I can't find it now. OE is set as the default email prog in Internet
> Options.
>
> Anyone know the answer?
>
> TVMIA
>
> --
> Rich
> ==============================
> Disco 300 Tdi auto
> S2a 88" SW
> Tiggrr (V8 trialler)
>
>



  Reply With Quote
Old 01-08-2006, 11:02   #5 (permalink)
Mark Solesbury
Guest
 
Posts: n/a
Re: Anyone help? (OT again)

OE is set as the default email prog in Internet
> > Options.


READ THE F'IN QUESTION NEXT TIME MARK

I cant blame Outlook express for that..(Like i can for double posting.)

Sorry!

Mark.
9090


  Reply With Quote
Old 01-08-2006, 12:01   #6 (permalink)
Richard Brookman
Guest
 
Posts: n/a
Re: Anyone help? (OT again)

....and Mark Solesbury spake unto the tribes of Usenet, saying...


> OE is set as the default email prog in Internet
>>> Options.

>
> READ THE F'IN QUESTION NEXT TIME MARK
>
> I cant blame Outlook express for that..(Like i can for double
> posting.)
>
> Sorry!
>
> Mark.
> 9090


Cheers Mark!

--
Rich
==============================
Disco 300 Tdi auto
S2a 88" SW
Tiggrr (V8 trialler)


  Reply With Quote
Old 01-08-2006, 16:01   #7 (permalink)
Mark Solesbury
Guest
 
Posts: n/a
Re: Anyone help? (OT again)

Ill try again..
Start -> Run

"C:\PROGRAM FILES\OUTLOOK EXPRESS\MSIMN.EXE" /reg

That should sort it.

You might need to re-check that its set right in IE properties after.


Mark
9090


"Richard Brookman" <newsboy@nowhere.com> wrote in message
news:42ckagF1i5jo5U1@individual.net...
> I downloaded Free Agent and used it for a while but decided to stick with
> OE. I did not set FA as the default email client - it asked, and I said
> "no". However...
>
> Now, whenever I try to click an email link from a webpage or NG posting, I
> get "default email client not correctly installed".
>
> I know there is an easy way to rectify this, cos I've done it in the past,
> but I can't find it now. OE is set as the default email prog in Internet
> Options.
>
> Anyone know the answer?
>
> TVMIA
>
> --
> Rich
> ==============================
> Disco 300 Tdi auto
> S2a 88" SW
> Tiggrr (V8 trialler)
>
>



  Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > PAG Vehicle Discussion > Land Rover



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 02:28.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.