Range Rover 3.9 V8 Vouge EFI question - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > PAG Vehicle Discussion > Land Rover
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-23-2005, 19:02   #1 (permalink)
brett@popstarz.org.uk
Guest
 
Posts: n/a
Range Rover 3.9 V8 Vouge EFI question

My 1990 RR, shows as having no oil on the dip stick, when the engine is
not running. But when it is running, it shows a full, at the high mark.
The oil light only comes on at start up then goes out. There are no
signs of leaks and no pools of oil under it when left standing. So any
ideas why this is? Is it just a common Range Rover thing? My old Land
Rover 109 showed full with engine running or not, as does any other car
I have had.

Thanks

  Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 06-23-2005, 20:13   #2 (permalink)
Silas
Guest
 
Posts: n/a
Re: Range Rover 3.9 V8 Vouge EFI question

brett@popstarz.org.uk wrote:

> My 1990 RR, shows as having no oil on the dip stick, when the engine is
> not running. But when it is running, it shows a full, at the high mark.
> The oil light only comes on at start up then goes out. There are no
> signs of leaks and no pools of oil under it when left standing. So any
> ideas why this is? Is it just a common Range Rover thing? My old Land
> Rover 109 showed full with engine running or not, as does any other car
> I have had.
>
> Thanks
>

Oil level is measured when the engine is swithched off (not running).
My guess is that the oil level is low and needs to be topped up.

S
  Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > PAG Vehicle Discussion > Land Rover



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 15:40.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.