wiper problem - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 10-06-12, 09:51 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 15
confused wiper problem

The wipers on my '50 Ford are not working right. When the switch is turned on the wiper arms only move to the out side of the windshield they will not move back and forth. Any ideas on what might be the problem. They are the vaccum type.

smithd7 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 10-06-12, 01:20 PM
Dazed and Confused
 
CatSkinner's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Upstate New York
Posts: 5,907
Re: wiper problem

Either a vacuum leak or sticky linkage.

Ever notice that there's so many high performance parts available for GM products?

Did you ever think that maybe they NEED them?
CatSkinner is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Older Fords > Classic Fords > Fat Fender Fords


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome