Truck running LEAN! - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Edge Forum Forum dedicated to the discussion of the Ford Edge.

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 05-29-08, 12:18 AM Thread Starter
Registered User
ivaan's Avatar
Join Date: May 2008
Location: Calexico
Posts: 9
Exclamation Truck running LEAN!

This is my first Thread, thanks for taking the time to read it!

ok, my dad bought me this 2005 3.0 v6 ranger edge.. when i first got it i noticed this "shivering" just by being idle.. it feels worse when its just in park but u can also feel it while driving.. i took it for a diagnostic and these codes came up.. P0171 P0300 302 303 304 306 and 316.. i dont know much about cars but before i had this diagnostic taken for my truck i thought it was a sensor, either the oxygen ir the MAF.. i would like to add that i changed a fuel injector that the mechanic at work said was malfunctioning and the shivering became less.. it got better but it's still not running as it should
another thing.. while in park i step on the gas and it only gets up to 3500 RPMs
any advice or anything you think could be causing this problem?

thanks in advanced
ivaan is offline  
Sponsored Links

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Edge Forum
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome