coolant temp sensor - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
General PAG discussions Premier Auto Group discussions. Discuss Lincoln, Jaguar, Volvo and Range Rovers

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 08-01-01, 10:15 PM
x1229x
Guest
 
Posts: n/a
confused coolant temp sensor

hi

what do you know about the engine coolant temp sensor .
on an 88 mark7
I got a code 61 on my code reader so I changed it out but after I start the car 3 times
it comes back (check eng light on dash comes on).
and it only dose it when its cold.

I checked the wire's on the sensor but don't find a problem.

Any help would be nice

Thanks

[email protected]

 
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 08-07-01, 06:13 PM
Mark VII member
 
85BillBlass's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Mont Vernon NH
Age: 36
Posts: 44
try having your system flushed. that should get rid of any gunk that could be screwing it up.
85BillBlass is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 03-01-06, 03:13 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Question Re: coolant temp sensor

can't find coolant temp sensor on my 2000 expedition anybody help me
 
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > PAG Vehicle Discussion > General PAG discussions


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
temp sensor staying on Twiztid Interior | Electrical | ECU 5 10-05-03 05:07 AM
over heating blondie Inline 6 Tech 29 07-28-03 08:03 AM
xr6 coolant level sensor, float lizard Inline 6 Tech 1 04-30-03 12:04 AM
Coolant Level Sensor ED YOOT General Tech 4 10-19-02 09:10 AM
Understanding Engine Management - Part 1 Dan [Sac] V6 and Hot4 Tech 0 12-11-01 01:08 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome