1995 ford probe wont start? - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Probe Forum | Mazda MX6 Forum Forum for discussion of the Ford Probe and Mazda MX6.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 09-06-18, 04:01 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 1
1995 ford probe wont start?

Hey guys,

Been trying to get a 95 ford pribe to fire up.. Basically we have no power at the fuel pump. Fuel pump relay is ok. Inertia switch deleted and we twisted both violet and white wires together.

We dropped the tank, checked for power at the fuel pump connector and nothing is getting to the pump. No prime. Nothing. Originally the pump died which is why it got replaced, and since then it wont fire.

Any ideas? Suggestions? Need help asap please!

Jay Cee is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 09-06-18, 06:16 PM
Dazed and Confused
 
CatSkinner's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Upstate New York
Posts: 7,598
Re: 1995 ford probe wont start?

Are you sure power is getting past the relay? Last time mine went, I could hear it click, but there was no power on the load side.

Ever notice that there's so many high performance parts available for GM products?

Did you ever think that maybe they NEED them?
CatSkinner is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Probe Forum | Mazda MX6 Forum


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome