'92 4.9 fuel/computer trouble - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 06-29-15, 10:49 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 32
'92 4.9 fuel/computer trouble

Posting this for a friend who has a problem with his truck. 1992 Flareside, 4.9, auto trans. Short story, not getting fuel on cylinders 1,3 and 5. All injectors have red common wire, odd cylinders have tan wire, even cylinders have white wire. Checked all wires from injectors to ecu computer harness and all were good. Decided to attach a jumper wire from white wire to the tan one and ran the truck for a little while and it runs great. Question is, does this mean it has to be the ecu? He has ordered a new one from the part store and it won't be in until Tuesday. I would hate to see him spend money on a part he doesn't need. Any thoughts? Thanks, Paul - OzarkCountry

OzarkCountry is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Engine Specific Tech > Inline 6 Tech


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome