5.0 EFI - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 05-17-14, 03:47 PM Thread Starter
Dazed and Confused
 
CatSkinner's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Upstate New York
Posts: 7,571
5.0 EFI

My engine is out of a late 91\92 Mustang with a reman PCM and a truck intake. Today, my fuel pump decided not to kick in. The common side of the relay showed 12VDC when energized indicating no ground.The fuel pump goes back to pin 22 on the PCM, stll showing 12VDC on the pin indicating that I've either killed my PCM or lost a ground. The main ground on pin 20 has a good ground, but 40 and 60 show 60 ohms to ground. I'm really hoping that this is actually my problem, but does anybody know where they grounded them in the Mustang? In the engine compartment or inside the body. And does anybody know which pin they use for the signal ground? If it's 20, I got a dead triac. If it's 40 or 60, I got some hunting to do.


Ever notice that there's so many high performance parts available for GM products?

Did you ever think that maybe they NEED them?
CatSkinner is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Engine Specific Tech > Modular Tech


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome