Ford Forums banner

Search results

1-4 of 4 Results
Advanced Search
  1. Expedition cranks but won't start

    Ford Expedition Forum | Lincoln Navigator Forum
    Thanks, Logan! I didn't mention it but I did change the oil filter too during the oil change. Someone else mentioned to check the brakes too.The SES light is on but when I checked it it says something about Keep Alive Memory too low or something. Comes on about 10 seconds after every start and...
  2. Expedition cranks but won't start

    Ford Expedition Forum | Lincoln Navigator Forum
    So, I took a chance and went ahead and ordered fuel injectors for it and installed them on the 12th. Only took about an hour to replace them and they were very gummed up with the same gook from the fuel pump and fuel tank. After I installed the new ones it fired right up. I spent this past...
  3. Expedition cranks but won't start

    Ford Expedition Forum | Lincoln Navigator Forum
    I figure it's getting spark since it does start when using starter spray. It seems to be an issue of not getting fuel so I think I'll just go ahead and change the injectors. This weekend I'll remove them and see what kind of condition they're in. Thanks.
  4. Expedition cranks but won't start

    Ford Expedition Forum | Lincoln Navigator Forum
    Hello. I have a 2000 Ford Expedition 5.4L Triton V8 that cranks but won't start. I'll start from the beginning. The truck hasn't been driven no more than 50 miles or so in the last 9 years. A few years ago the battery was replaced in it after sitting up maybe 5-6 years at the time. It took a...
1-4 of 4 Results
Top