Ford Forums banner

Discussions Showcase Albums Media Media Comments Tags Marketplace

1-5 of 5 Results
  1. Ford Excursion Forum
    I have a strange issue with my '04 Excursion. it's a v-10 Eddie Bauer. The speedometer works. Then doesn't. Goes up to 80. 70, over 100. Even when parked. Seems to be fine at first start in the a.m. Second starts or more later int he day it's all weirded out. it will change from 70 to 80 to 100...
  2. New Member Area/Introduction
    Hi Everyone, I have a Ford Figo and it is giving me some trouble. I will be driving the lights as seen below will appear. Most times when I stop at a shopping center, run into the shop come back try to start it, it doesn't want to start. Then after a while, it starts again. I did take it...
  3. Ford Crown Vic, Mercury Marauder, Grand Marquis
    Hey Guys, This one is a little puzzling..... I own a 2006 Crown Victoria LX My mechanic neighbor replaced my rear axle with a police axle (had no choice, a new one would have been a ton of money in California) and it threw the speedo way off because of the change in ratios. I'm now a little...
  4. Ford Ranger Forum
    I have a 1999 ford ranger spotr 4wd. The speeddometer quit and the brake and check engine light are also on. It seems that the wiring pigtal connecting the speed sensor is trashed. Does anyone know where I might find a pigtal that I can splice into the old wire? I really am not sure where to...
  5. Ford Crown Vic, Mercury Marauder, Grand Marquis
    I have a 96 grand marquis ls with the digital dash and I would like to swap out the 2.73s for 3.55s how do I reprogram the speedometer?
1-5 of 5 Results
Top