Ford Forums banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Discussion Starter #1
When not driving Edge for a few days, nothing happens with push button start other than dead battery clicking.
After pushing the button a 3rd or 4th time, it will start like there is some type of back up power.

Has anyone experienced this or know about some type of secondary battery?

Appointment with dealer next week.
 

·
Super Moderator
Joined
·
21,032 Posts
Been a few problems with various new cars having battery drain problems over the last few months . All resulted in a few visits to dealerships before getting to the root of the problems and finally resolved. Could maybe update the forum on result of dealership visit ?
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
When not driving Edge for a few days, nothing happens with push button start other than dead battery clicking.
After pushing the button a 3rd or 4th time, it will start like there is some type of back up power.

Has anyone experienced this or know about some type of secondary battery?

Appointment with dealer next week.
Had the same issue with my explorer. turned out to be the key fob wasnt coded..
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
When not driving Edge for a few days, nothing happens with push button start other than dead battery clicking.
After pushing the button a 3rd or 4th time, it will start like there is some type of back up power.

Has anyone experienced this or know about some type of secondary battery?

Appointment with dealer next week.
what was it you know already?
 
1 - 4 of 4 Posts
Top